Rss Feed
  1. Tapir Naughty

    Thursday, April 15, 2010

    Almost everybody in the house dia nak kejar. Hari tu masa Bulma is here, mana berani dia, menyorok belakang speaker PC all the time. Tadi kejar mak dia, then Cici, few minutes ago Goten pulak. Whole day yesterday dia asik buli Gohan. Goku je tak kena.

    Apa nak jadi si spoiled brat ni.

    The other day, I scolded him for chasing everybody around. Dia terkam I ok???? Terkam kat peha. I was standing and he was lying on the floor. I jentik telinga dia and tepuk-tepuk manja kat peha berlemak dia tu, just as I left dia cam melompat ke arah peha I. Terperanjat. I know that is his way of melawan balik. walaupun tak sakit tapi bengang jugak lah. I mean for being rude kan.

    I patah balik, jentik and cubit telinga dia. I turn my back towards him je dia buat lagi, I geram I tengking dia, pastu ugut nak kurung kat beranda. Ha! Pastu baru dia tak lawan balik.

    Hish. Geram betul masa tu. Ni lah agaknya perasaan mak bila anak dia kurang ajar kat dia kan.

    Grrr...
    | |


  2. 0 comments:

My Shelfari Bookshelf

Shelfari: Book reviews on your book blog