Rss Feed
  1. Matt dan Syn, aku sayang kamu!!!

    Thursday, October 30, 2008

    Post yang terlewat, 25th tido rumah parents Ikmal, sebab Parents dia rindu kat dia. Isnin demam, sampai sekarang.
    Dah habis, tapi sempat ambek gambar...


    Ni kat depan. Thanks to MatSalleh busuk...hehehe



    Ni masa kat belakang



    sebelum start concert

    I have to say, I really enjoyed myself. Seriously the best time I ever had. a7x was introduced by Ikmal when I first met him that is 2 years ago. City of Evil for me is the best album. Although the self-titled album is not so bad, but i prefer them in City of Evil.

    The crowd, OMG! Their performance, OMG! I shout my hearts out. Ikmal said to me after the show,

    "Sayang, tadi you bukan nyanyi, you jerit!"

    Hahahaha.... Memang pon... Matt, you rock my world, rasa cam nak panjat atas orang and pakai power Nathan Petrelli, terbang and bawa lari Matt and Syn. Geram aku! There were a lot of things going on in my heads before the show, Matt panggil naik stage lah... hahaha sampai kena gelak dengan Ikmal. tapi memang gile ar!! Best Giler!!!

    Gambar semua tak clear, sebab kitorang terlampau focus nak tengok diorang. Dengan aku yang pendek ni, pushed and kicked, tak cukup udara! At that moment, I wish I was taller. But there were wannabe, yang pakai baju My Chemical Romance ada. Yang tak tau satu lagu pon ada.

    Tapi seriously, sampai DEMAM aku nih... tapi worth all the trouble... I LOVE A7X

    | |


  2. 0 comments:

My Shelfari Bookshelf

Shelfari: Book reviews on your book blog